Diensten

Loeffen totaal biedt o.a. de volgende diensten aan: schilderwerken, wandafwerking, houtsanering, glaswerken & kleuradvies. We proberen ten alle tijden onze werkzaamheden aan te sluiten op jouw wensen. Het project wordt zoals jij wilt!

Schilderwerken

Voor zowel de particulier als voor bedrijfspanden. We zien schilderwerk als een ambacht en voeren het ook op deze wijze uit. We hebben inmiddels meer dan 11 jaar ervaring en zorgen ervoor dat ieder project fantastisch uit de verf komt! We zijn gespecialiseerd in de volgende soorten schilderwerk:
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk
  • Spuitwerk

Wandafwerking

Naast onze specialismen in het schilderwerk verzorgen wij ook de volgende wandafwerkingen op het allerhoogste niveau:
  • Glasvliesbehang
  • Renovlies
  • Pleisterwerk

Houtsanering

Niets is zo vervelend als houtrotschade in jouw schilderwerk. Dit is een veel voorkomend euvel wat wij professioneel en vakbekwaam kunnen oplossen. Wij zijn gecertificeerd houtrotsaneerder en lossen ieder probleem op! Dit kan vaak zonder het vervangen van ramen, deuren of kozijnen. Wees dus gerust en laat ons het oplossen.

Glaswerken

Voor iedere soort glas hebben wij een oplossing. We zijn mede een vraagbaak voor jou als klant. We denken graag mee en geven je advies. Er zijn ontzettend veel soorten glas op de markt met bijbehorende voordelen. We vertellen je hier graag meer over.

Kleuradvies

Wij staan voor je klaar met handige tips en adviezen om tot de juiste kleuren te komen.

Interieuradvies

Mede door onze samenwerking met interieurontwerpster RLDesign zijn wij in staat voor jou het complete plaatje te schetsen, vorm te geven en uit te voeren. Dit omvat een volledige metamorfose van uw woning van A tot Z. Denk aan meubels, accessoires, styling enzovoorts.

Neem contact op