Over ons

Wie we zijn

Loeffen Totaal is een erkend schildersbedrijf uit Uden sinds 2021. Wij richten ons op kwaliteit, duurzaam en betaalbaar onderhoud. We hebben passie voor onze ambacht, we weten waar we over praten en zien geen detail over het oog. We zorgen ervoor dat ieder project fantastisch uit de verf komt!
Rob Loeffen
Direct na mijn schildersopleiding aan het SPOS te Hintham ben ik aan de slag gegaan bij diverse schildersbedrijven.

Na 11 jaar ervaring en veel kennis opgedaan te hebben in het schildersvak, vond ik het tijd geworden om op mijn eigen benen te gaan staan. In Juni 2021 ben ik Loeffen Totaal gestart, waarbij ik de passie en mijn kennis van het schildersvak nog beter tot zijn recht kan laten komen. In al die jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een echte vakschilder, waarbij ik diverse certificeringen behaald heb in de diverse disciplines van het schildersvak. Zo ben ik gecertificeerd houtrot specialist en heb ik vele cursussen gedaan in het juist toepassen van de juiste materialen voor elke klus.

Missie & visie

Onze missie is het creëren van hoogwaardig en kwalitatief onderhoud in de particuliere en zakelijke markt.
 

Wij richten ons op particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig onderhoud voor een betaalbare prijs. Hierbij staan aandacht en kwaliteit voorop. Goede dingen hebben tijd nodig, die nemen we dan ook. Wij doen alles voor een fantastisch eindresultaat en niets anders.

Partners

Veveo partner Loeffen Totaal
Sigma partner Loeffen Totaal
Woodfield partner Loeffen Totaal
Tricorp partner Loeffen Totaal
Anza Pro partner Loeffen Totaal
Mascot workwear partner Loeffen Totaal